Siirry pääsisältöön

Haettavana (ei päivitetä, uudet sivut "http://cs.aalto.fi/fi/")

Tässä kerrotaan laitoksen avoimista työpaikoista. 

20 tohtorikoulutettavaa Helsinki ICT (HICT) verkostoon (haun määräaika 15.2.2015)

Lisätiedot ja hakuohje ovat saatavilla http://www.hict.fi

Kesäteekkarihaku 2015 (haun määräaika 26.1.2015)

Aalto-yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitos rekrytoi huomattavan määrän kesäharjoittelijoita. Hakemusten on oltava perillä viimeistään 26.1.2015 klo 15:00 Suomen aikaa. Hakuilmoitus ja hakemuslomake kokonaisuudessaan (eng) ovat saatavilla http://dept.ics.aalto.fi/calls/summer2015/.

 

Koneoppimisen apulaisprofessori (haun määräaika 18.1.2015)

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on avoinna koneoppimisen apulaisprofessorin tehtävä (tenure-track). Viimeinen hakupäivä on 18.1.2015. Hakuilmoitus kokonaisuudessaan on saatavilla: http://www.aalto.fi/fi/about/careers/jobs/view/366/.

 

Tutkijatohtoreita sekä Research Fellow'n tehtäviä (määräaika 12.10.2014)

Tutkijatohtorien sekä Research Fellow’n tehtäviä on haettavissa useilta tietojenkäsittelytieteen
tutkimusaloilta. Viimeinen hakupäivä on 12.10.2014. Hakuilmoitus kokonaisuudessaan on saatavilla: http://www.hiit.fi/node/2856

 

20 tohtorikoulutettavaa Helsinki ICT (HICT) -verkostoon (haun määräaika 30.9.2014)

Lisätiedot ja hakuohje ovat saatavilla http://www.hict.fi.

 

Tutkijatohtoreita - jatkuva haku

Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun Tietojenkäsittelytieteen laitos hakee tutkijatohtoreita laitoksen opetus- ja tutkimusaloille, jotka kattavat koneoppimisen ja algoritmisen data-analyysin, verkko- ja pilvilaskennan laskennalliset menetelmät, laajojen rajoitemallien tekemisen ja ratkaiseminen sekä diskreetit laskennalliset menetelmät.

Tutkijatohtorin paikat täytetään tavallisesti kahdeksi vuodeksi. Haku on avoin eikä sillä ole määräaikaa. Lisätietoja työnkuvasta ja hakumenettelystä on sivulla http://dept.ics.aalto.fi/calls/postdoc/.

Lisätietoja:

* HR-koordinaattori Stefan Ehrstedt (stefan.ehrstedt [at] aalto [dot] fi): hakuprosessi, käytännön järjestelyt

* Laitoksen johtaja prof. Pekka Orponen (pekka.orponen [at] aalto [dot] fi): tutkimusalat, tietoja laitoksesta

 

Lehtorin tehtävä - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on avoinna lehtorin urajärjestelmään kuuluva tehtävä (erityisesti koneoppiminen ja data-analyysi). Haun määräaika on 29.8.2014. Lisätietoja tehtävästä ja hakumenettelystä on saatavilla sivulta http://www.aalto.fi/fi/about/careers/jobs/view/212/.

Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtoreita - haku päättynyt 

Tietojenkäsittelytieteen laitos etsii tutkijatohtoreita useilta eri tutkimusaloilta. Viimeinen hakupäivä on 6.4.2014. Hakuteksti kokonaisuudessaan on saatavilla: https://www.hiit.fi/node/2644.

Koordinaattorin tehtävä - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on avoinna koordinaattorin työsopimussuhteinen tehtävä ajalle 28.4.2014-31.12.2017. Työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan on saatavilla http://www.aalto.fi/fi/about/careers/jobs/view/160/. Haun määräaika on 28.3.2014 klo 14.00.

 

15 tohtorikoulutettavaa Helsinki ICT (HICT) -verkostoon - haku päättynyt

Lisätiedot ja hakuohje ovat saatavilla http://www.hict.fi.

Kesäteekkarihaku 2014 - haku päättynyt

Aalto-yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos rekrytoi kesäksi 2014 jälleen kesäharjoittelijoita. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2014. Lisätiedot ja hakuilmoitus kokonaisuudessaan on saatavilla http://dept.ics.aalto.fi/calls/summer2014/.

Tutkijatohtori järjestelmien suunnitteluautomaation tutkimukseen - haku päättynyt

Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun Tietojenkäsittelytieteen laitos hakee tutkijatohtoria. Tehtävä sijoittuu Aallon tutkijatohtorien urajärjestelmään ja tehtävään valitaan kahden vuoden määräajaksi sisältäen mahdollisuuden jatkaa sopimusta. Tehtävään valittu henkilö tulee tekemään yhteistyötä professori Stavros Tripakiksen kanssa järjestelmien suunnitteluautomaation alueella, mahdollisina tarkempina alueina järjestelmien kompositionaalinen mallinnus ja analyysi, komponenttipohjainen suunnittelu ja ohjelmien synteesi. Ks. lisätiedot http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/teaching_and_research/postdoc_sda/.

Tutkijatohtorihaku KePaCo-tutkimusryhmään - haku päättynyt

Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun Tietojenkäsittelytieteen laitos hakee tutkijatohtoria.

Tehtävä sijoittuu Aallon tutkijatohtorien urajärjestelmään ja tehtävään valitaan kahden vuoden määräajaksi sisältäen mahdollisuuden jatkaa sopimusta neljään vuoteen. Menestyksekäs hakija liittyy professori Juho Rousun johtamaan tutkimusryhmään (Kernel machines, Pattern Analysis and Computational Biology, http://research.ics.aalto.fi/kepaco/). Tehtävä antaa hyvät mahdollisuuden valita painotuksen laskennallisten menetelmien kehittämisen ja niiden metabolomiikkasovellusten väliltä.

http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/teaching_and_research/midas_postdoc/

Tietojenkäsittelytieteen tohtorikoulutettavia - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitos etsii tohtorikoulutettavia useilta eri tutkimusaloilta. Viimeinen hakupäivä on 11.8.2013. Hakuteksti kokonaisuudessaan on saatavilla: http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/teaching_and_research/ics_doctoral_candidates/.

Kaksi tietojenkäsittelytieteen professorin tehtävää - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on avoinna kaksi tenure track -professorin tehtävää, jotka voidaan täyttää mille tahansa Aalto-yliopiston professorien urapolun tasolle. Tässä haussa laitos etsii lahjakkaita ja ansioituneita henkilöitä erityisesti koneoppimisen ja data-analyysin tutkimusalueilla. Hakemusten määräaika on 20.5.2013. Lisätietoja tehtävistä ja hakumenettelystä on saatavilla sivuilta http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/professors/ics_professors/ ja http://dept.ics.aalto.fi/calls/tenuretrack2013_2/.

Yhteydenotot ja tiedustelut: professori Erkki Oja (laitoksen ja tehtävien kuvaus), puh. 0400-817275, sekä HR-koordinaattori Stefan Ehrstedt (hakuprosessi), puh. 050 340 7662. Sähköposti: etunimi.sukunimi [at] aalto [dot] fi.

Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtoreita - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitos hakee tutkijatohtoreita useilta laitoksen tutkimusaloilta. Hakemusten määräaika on 25.3.2013. Lisätiedot:  http://dept.ics.aalto.fi/calls/postdocs2013/.

Research Fellow - haku päättynyt

Hakuilmoitus saatavilla http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/teaching_and_research/research_fellow/.

Kesäteekkarihaku 2013 - haku päättynyt

Aalto-yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos rekrytoi kesäksi 2013 huomattavan määrän kesäharjoittelijoita. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2013. Lisätiedot ja hakuilmoitus kokonaisuudessaan on saatavilla http://dept.ics.aalto.fi/calls/summer2013/.      

Tutkijatohtori syväbiosfäärin laskennallisen metagenomiikan tutkimukseen - haku päättynyt

Hakuilmoitus saatavilla http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/teaching_and_research/deep_biosphere_postdoc/

Kaksi tietojenkäsittelytieteen lehtorin tehtävää - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on avoinna kaksi lehtorin tenure track-tehtävää. Tässä haussa laitos etsii hakijoita erityisesti seuraavilta aloilta: algoritmit, logiikka ja laskennan vaativuus (lehtoraatti 1) tai koneoppiminen, probabilistinen mallintaminen ja tiedonlouhinta (lehtoraatti 2). Lisätietoja tehtävistä ja hakumenettelystä sivulta http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/teaching_and_research/lecturers.

COIN-huippuyksikkö rekrytoi useita tutkijatohtoreita - haku päättynyt

Hakuilmoitus saatavilla http://www.aalto.fi/en/current/jobs/teaching_and_research/coin_postdocs/

Kaksi tutkijatohtoria algoritmiikan ja koneoppimisen alalta - haku päättynyt

Hakuilmoitus saatavilla http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/teaching_and_research/algodan_postdocs/

Tutkimuskoordinaattorin tehtävä - haku päättynyt

Hakuilmoitus saatavilla http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/other_positions/tutkimuskoordinaattori/.

Tietojenkäsittelytieteen professorin tehtävä - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on avoinna tenure track -professorin tehtävä, joka voidaan täyttää mille tahansa Aalto-yliopiston professorien urapolun tasolle. Tässä haussa laitos etsii lahjakasta ja ansioitunutta henkilöä erityisesti algoritmien, logiikan ja kompleksisuuden tutkimusalueilla. Hakemusten määräaika on 15.10.2012. Lisätietoja tehtävistä ja hakumenettelystä sivuilta http://www.aalto.fi/fi/current/jobs/professors/professor_information_and_computer_science/ ja http://dept.ics.aalto.fi/calls/tenuretrack2013/.

Yhteydenotot ja tiedustelut: professori Pekka Orponen (laitoksen ja tehtävien kuvaus), puh. 09-47025246, sekä HR-koordinaattori Stefan Ehrstedt (hakuprosessi), puh. 050 340 7662. Sähköposti: etunimi.sukunimi [at] aalto [dot] fi.

Akateemisen koordinaattorin tehtävä - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on avoinna koordinaattorin (akateemiset asiat) sijaisuus ajalle 1.8.2012-31.12.2013. Viimeinen hakupäivä on 4.7.2012.

Työpaikka jatko-opiskelijalle koneoppimisessa, tiedon analysoinnissa ja visualisoinnissa - haku päättynyt

Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulu asettaa hakuun seuraavan työpaikan: jatko-opiskelija / tutkija. Työsuhde on määräaikainen (4 vuotta: ensimmäinen työsopimus vuodeksi, jatko lopuille 3 vuodelle päätetään vuoden lopuksi). Aloituspäivämäärä on 1.9.2012 (neuvoteltavissa). Viimeinen hakupäivä on 22.6.2012.

Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtoreita - haku päättynyt

Tietojenkäsittelytieteen laitos etsii tutkijatohtoreita laitoksen tutkimusaloilta. Viimeinen hakupäivä on 2.4.2012. Hakuteksti on kokonaisuudessaan saatavilla: http://dept.ics.tkk.fi/calls/postdoc_Mar2012/

 

Tietojenkäsittelytieteen professori - haku päättynyt

Aalto‐yliopiston perustieteiden korkeakoulussa on avoinna

TIETOJENKÄSITTELYTIETEEN PROFESSORIN

työsopimussuhteinen tehtävä, joka on sijoitettu tietojenkäsittelytieteen laitokselle. Tehtävä on avoin lahjakkaille ja ansioituneille yksilöille, jotka ovat väitelleet ja joilla on erinomaista potentiaalia tieteelliselle uralle. Kokemuksensa ja pätevyytensä perusteella henkilö sijoitetaan jollekin urajärjestelmän kolmesta tasosta: Apulaisprofessori, ensimmäinen tai toinen kausi (Assistant Professor), Professori, taso 1 (Associate Professor) tai Professori (Full Professor). Assistant Professor –tasolle hakevilta edellytetään menestyksekkään postdoc‐kauden suorittamista. Urajärjestelmän alkuvaiheessa palvelussuhteet ovat määräaikaisia ja Associate Professor ‐tasolle rekrytoidaan joko vakinaiseen tai määräaikaiseen palvelussuhteeseen. Full Professor ‐tasolle henkilö rekrytoidaan vakinaiseen palvelussuhteeseen.

Akateemiseen urajärjestelmään valitun henkilön edellytetään kaikilla urapolun tasoilla harjoittavan ja ohjaavan tieteellistä tutkimustyötä ja antavan siihen perustuvaa opetusta, osallistuvan Aalto‐yliopiston muuhun toimintaan, seuraavan tieteen kehitystä sekä osallistuvan alallaan yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Aalto‐yliopiston professorien urapolulla olevilla henkilöillä on mahdollisuus edetä urallaan säännöllisten arviointien kautta, joissa huomioidaan ansiot kaikilla tehtävän osa‐alueilla.

Valittavan henkilön odotetaan laajentavan ja vahvistavan tietojenkäsittelytieteen laitoksen tutkimusprofiilia erityisesti koneoppimisen, probabilistisen mallintamisen ja tiedonlouhinnan tutkimusalueilla. Myös yhteisnimitys Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT:in (http://hiit.fi/) kanssa on mahdollinen. Yliopiston opetus‐ ja tutkimustehtävää hoitavalta vaadittava kielitaito kuvataan oheisessa hakuohjeessa. Palkkaus perustuu Aalto‐yliopistossa käytössä olevaan palkkausjärjestelmään. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Aalto‐yliopiston rehtorille osoitettu hakemus liitteineen tulee toimittaa Aalto‐yliopiston kirjaamoon viimeistään 16.1.2012 sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo [at] aalto [dot] fi. Lisätietoja tehtävästä ja hakemusprosessista http://www.aalto.fi/en/current/jobs/ ja http://dept.ics.tkk.fi/calls/tenuretrack2012/. Kaikki hakemusmateriaalit tulee toimittaa englanninkielisinä. Aalto‐yliopisto varaa mahdollisuuden jättää tehtävä perustellusta syystä täyttämättä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaita, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat professori Olli Simula, puh. +358 9 470 23271 sekä rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin HR‐koordinaattori Stefan Ehrstedt, puh. +358 50 340 7662. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] aalto [dot] fi.

Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Otaniemi, joulukuussa 2011